martes, 9 de mayo de 2023

Viuries els estius de la teva vida al far de Conillera?


Aquesta és la reflexió que van fer els alumnes de l'institut Isidor Macabich el divendres passat,  a l'excursió interpretativa als voltants de Conillera.


A més, com a sorpresa, hi va haver dues persones que van poder contestar aquesta pregunta: Els germans Fernández, Gertru i Javier, que van viure diversos anys de la seva vida amb els seus pares faroners!!! Vivint entre el far de Conillera i el far de Coves blanques, a Sant Antoni.

Ens van explicar la quantitat de mol·luscs que es trobaven a les roques, els peixos que pescaven, els jocs a què jugaven, les barques amb què disposaven... el cel net que observaven a la nit i les expedicions en barca a rem per a canviar les ampolles de gas de les balises des Vedrà i les illes Bledes...



El projecte del alumnes i profes del Isidor Macabich "Aprenem amb els artesans" va vent en popa, ja estan gravant àudios divulgatius per compartir en codis QR a diferents punts clau a la badia, on poder escoltar des de meditacions mindfullness i altres escoltes prosocials i saludables,  a cants d'aus marines dels illots, com a valors naturals. 

Esport, Educació positiva, natura, ciutadania i biodiversitat!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario