miércoles, 10 de mayo de 2023

Festa final del projecte Aps!! El proper DIMECRES al Caló de s'Oli

 



Acaba el curs i ja estem tancant i avaluant aquesta experiència viscuda, nova per a tots i totes, tant per a professors, alumnes i personal educatiu del club nàutic, en què tots hem treballat per connectar la joventut dels instituts amb el seu medi ambient i la comunitat, mitjançant aquesta metoologia ApS: "Aprenentatge serveis".

                                  

Durant aquesta jornada al meravellós auditori del Caló des Oli , els alumnes presentaran les seves reflexions després de l'experimentació del projecte i les activitats, i ens compartiran el producte final que han dissenyat, enfocat a la societat i el bonic costum de tornar allò après en format comunitari i en pro de la conservació de la badia, dels seus valors, naturals i culturals.

Part de la fisonomia d'aquest tipus de projectes és que després de l'experimentació, resultats i avaluacions, toca CELEBRAR!! i així serà la jornada dimecres que ve, oberta a famílies i resta de comunitat!!

També comptarem amb un berenar popular a càrrec dels estudiants de restauració i cuina de l'institut “Sa Serra” i actuacions de música i dinamització juvenil!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario